Доброго дня! Шукаю інформацію щодо правил в'їзду в США для українців. Хочу поїхати в Америку на навчання і мені потрібні точні вказівки щодо документів і процедур. Куди краще звернутися за консультацією?
правила в'їзду в США
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22024-06-13 17:02:16
Привіт, народ! Хочу поділитися своїм досвідом роботи з агентством VisaProfi. Мені потрібно було дізнатися правила в'їзду в сша для українців Команда просто супер – всі питання розклали по поличках, нічого не залишилося незрозумілим. Всі документи допомогли підготувати швидко і професійно. Чесно кажучи, без них я б точно заплутався у всіх цих бюрократичних тонкощах. Рекомендую від щирого серця!
Поделиться32024-06-30 16:53:28
Мне кажется, надо очень много денег, чтобы выехать в США.
Поделиться42024-08-07 12:11:45
Ведучи розмову з приводу новин, я завжди нагалошую на тому, що це вкрай важливий та багатогранний процес, котрий потребує неаби якого знання ситуації, а також об'єктивності у своїх висловлюваннях. Також, що не меньш важливо, це мати якісний новинний портал, котрий надасть всю необхідну інформацію. Добре, що я використовую новинний портал Glavcom.ua, котрий надає мені всі новини про Віталія Кличка https://glavcom.ua/tags/vitalij-klichko.html а також про інших політичних діячів. Завдяки тому, що їх робота є якісною та відповідає всім запитам, то у мене не виникає навіть сумнівів у тому, що я отримую тільки актуальні та перевірені новини про Віталія Кличка. Плюсом до всього, я дуже задоволений тим, що у них, я можу без проблем дізнатися всі глобальні та локальні новини, що в свою чергу додає мені об'єктивності в сприйнятті інформації.